Welkom

Mede namens het bestuur wil ik u hierbij hartelijk welkom heten op de website van Turnclub P.i.T te Lunteren.

Op 21 oktober 2008 was het zover . . . .
Turnclub P.i.T was een feit, een club waar de kinderen centraal staan. Een club die is gegroeid naar ruim 200 leden.
Een club met een gedreven bestuur en aangesloten bij de K.N.G.U. (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie).

Sinds 2012 heeft P.i.T er een nieuwe discipline bij: Freerunning. In korte tijd is deze discipline enorm gegroeid. Met meerdere lessen in Ede en Lunteren onder leiding van professionele coaches die zelf ook op hoog niveau meedraaien in deze tak van sport.

Ons beleid is om tijdens elke les gediplomeerde leiding in de zaal te hebben staan. Al onze leiding beschikt daarnaast ook over een op maat uitgewerkt EHBO diploma. De kwaliteit van alle lessen staat immers voorop. Zo geloven wij in kleine groepen met voldoende gekwalificeerde leiding/assistenten op alle groepen. We hebben coördinatoren aangesteld voor de disciplines recreatie turnen, selectie turnen en freerunning met korte lijnen naar het bestuur. Ook houden wij ons continu bezig met het actueel houden en/of uitbreiden van onze toestellen en/of methodische materialen.

Dit alles om de kwaliteit hoog te houden en de leden te kunnen bieden waar ze voor komen: plezier in sporten in een veilig sportklimaat.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur,
Michel Klok
Voorzitter Turnclub P.i.T